Dobrodošli

Porodica Munić ima na raspolaganju 18 kreveta na čemu pre svega treba da zahvalimo dosadašnjim posetama kako domaćih tako i stranih gostiju.

Pored smeštaja izmedju ostalog domaćim i stranim gostima nudimo kao glavni kulinarski specijatitena na daleko poznato Peštersko jagnje pečeno u staroj pekari, zatim domaće pečene pogače kao i lepinje sa kajmakom. Naravno, tu su i heljdovne pite, dimljene vešalice i čuveni sjenički sir.

Dodali bi da su vožnje čamcem postale sve atraktivnije pa su gostima sada na raspolaganju dva čamca, a zbog velikog interesovanja gostiju sada su aktivna dva termina za vožnju kanjonom, prepodnevni i popodnevni. Prevoz obavljaju obučeni vodiči sa licencom za prevoz putnika unutrašnjim vodama.

Neizostavan deo vožnje i obilazak Ušačkog pećinskog sistema kroz koga će goste provesti takodje licencirani profesionalni vodič.

Na obroncima kanjona su uredjene pešačke staze sa jasno obeleženim putokazima i smernicama na srpskom i engleskom jeziku pa je time obilazak ovih za sada ne istraženih krajeva puno olakšan kako planinarima tako i pešacima namernicima ljubiteljima pririode.

Posetite naš KANJON UVAC i obidjite gnezda jedinstvene prirodne vrste:  BELOGLAVOG supa i bićete oduševljeni prirodom netaknutim i ne zagadjenim biserom Pešterske visoravni.

S poštovanjem i vidimo se

Porodica Munić